Logistické centrum - logistické ukazovatele - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Logistické centrum - charakteristika. Možný rozsah činností logistického centra. Logistické ukazovatele. Sústava logistických ukazovateľov logistického centra podľa prioritných oblastí záujmu. Sústava logistických ukazovateľov logistického centra podľa Schulteho koncepcie.