Vplyv Industry 4.0 na riadenie dodávateľského reťazca - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Význam SCM pre podnik. Štvrtá priemyselná revolúcia. Inovácie a možnosti, ktoré Industry 4.0 prináša do logistiky a riadenia dodávateľského reťazca.