Podpora komunikace Bílé knihy Evropského fóra lékárníků - Hesková, Marie
Charakteristika lekárenských subjektov a financovanie liekov v Českej republike. Lekárenské reťazce. Úloha lekární v oblasti podpory verejného zdravia. Komunikačný program pre zvýšenie povedomia o Bielej knihe. Návrh realizácie programu.