Budget deficit and fiscal administration in selected Sub-Saharan African Countries - Ezinando, Emenike Edwin Ekenechukwu
Analýza vzťahu rozpočtových výkonov s fiškálnymi vo vybraných krajinách subsaharskej Afriky (12 krajín v subsaharskej Afrike za obdobie 2002 - 2016).