Otisk prstu je bezpečnejší a klientsky přívětivejší - Sobková, Martina
Používanie biometrickej identifikácie v mobilnom bankovníctve je súčasným trendom bankovníctva. Ako najpoužívanejší biometrický identifikátor k autorizácii platieb sa používa otlačok prsta. Medzi ďaľšie spôsoby identifikácie patrí aj overenie hlasom či aplikácia pre okuliare Microsoft HoloLens. Výhody a problémy zavádzania biometrickej identifikácie.