Práce podle Ypsilon... - Dlasková, Kristýna
Mileniáli - mladí ľudia medzi 21 a 35 rokov sa k práci v mnohých ohľadoch stavajú ako staršia generácia, avšak sú ambicióznejší, majú menší strach z nezamestnanosti a voľný čas je pre nich dôležitý. Aká je vlastne generácia Y.