Transferové oceňovanie - Seneši, Norbert
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Národná právna úprava transferového oceňovania. Pravidlá transferového oceňovania v zákone o dani z príjmov. Definícia kontrolovanej transakcie.