Mileniálové radí: Klíčový je pro nás rozvoj - Niedermeierová, Jana
Tipy pre personalistov, ako získať pre svoju firmu mladých mileniálov. Hovorte pravdu o ponúkaných pozíciách. Rozvíjajte talent svojich zamestnancov. Dajte mileniálom priestor pre realizáciu. Ukážte mladým zmysel toho, čo firma robí. Ponúknite adekvátnu mzdu. Umožnite mladým flexibilný pracovný režim.