Zvládnuť GDPR či cloud je pre banky výzvou
Pohľad na bezpečnosť bankových dát v kontexte dvoch veličín: cloudu - populárneho firemého riešenia fungovania IT systémov a GDPR - smernice, ktorá vstúpi do platnosti v máji budúceho roka a výrazne zmení pravidlá pre spracovávanie a uchovávanie osobných údajov.