Kdo táhne firmu ke dnu? - Jemelka, Jiří
Súvislosti trojuholníka medzi ľuďmi, firemnou kultúrou a výkonnosťou firmy. Ľudský kapitál ako najdôležitejší zdroj firmy. Vplyv firemnej kultúry na správanie jednotlivca, tímov, oddelení a celej organizácie. Zmena dobrej kultúry na zlú. Kto firme prospieva. Päť základných typov ľudí. Nesprávni ľudia a čistenie firmy.