Narodowy Bank Polski - centrální banka Polské republiky - Kalabis, Zbyněk
Historický pohľad na ekonomiku a bankový systém Poľska. Vývoj centrálnej banky Naradowy Bank Polski, ktorá bola založená v roku 1945.