Světová novinka aneb pojistěte si vybranou fakturu - Sobková, Martina
Projekt Insia predstavuje svetovú novinku v oblasti poistenia samostatných faktúr pre malých podnikateľov a živnostníkov. Riziko odoberateľa je preverované online v reálnom čase a zároveň má klient neustály prehľad o stave vymáhaných pohľadávok. Opis fungovania poistného procesu.