Bankovní unie a národní specifika. Jak to vidí regulátoři? - Sobková, Martina
Pohľad na národné špecifiká v rámci Európskej únie a fungovanie bankovej únie ako celku. Postoj Národnej banky Slovenska a Českej národnej banky k problematike orgánov dohľadu.