Možnosti využitia aróma marketingu a aromaterapie v zdravotníckych zariadeniach - Naščáková, Jana
Vnemový marketing. Pôsobenie atmosféry prostredia na zákazníka. Aróma marketing - vplyv vône na emócie spotrebiteľa a jeho správanie. Aróma terapia - vplyv vône na zdravie spotrebiteľa (pacienta) a jeho správanie.