Ovplyvňovanie výberu lekára špecialistu pomocou word of mouth marketingu - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Marketingová komunikácia ako spôsob efektívneho získavania zákazníkov. Prvky marketingového mixu. Ciele marketingovej komunikácie. Nové trendy v marketingovej komunikácii. Word of mouth marketing pri výbere lekára špecialistu. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti v SR a právo pacienta na výber ošetrujúceho lekára.