Osobné údaje, aktuálne nariadenie Európskeho parlamentu - Hrtánek, Ladislav
Nariadenie EP a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov. Pojem osobné údaje, informačný systém, prevádzkovateľ. Právo dotknutej osoby na prístup k údajom.