Prísnejšie pravidlá ochrany osobných údajov - Fudák, Lukáš
Cieľ zavedenia nových pravidiel. Zavedenie nových pravidiel v nariadení EÚ. Hlavné zmeny týkajúce sa podnikateľa. Ciele, úlohy, dôvody a predpoklady nariadenia o ochrane osobných údajov. Úplné znenie nariadenia, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES. Nová európska legislatíva pre oblasť ochrany osobných údajov.