Zásady súkromného práva EÚ - Petríková, Lucia
Charakteristika zásad súkromného práva EÚ a ich funkcia. Všeobecné zásady práva Únie a osobitné zásady práva Únie. Zásada rovnakého zaobchádzania. Zásada právnej istoty, zásada legitímnej dôvery. Termín dobré mravy.