Priestorová orientácia a orientácia v PC - Albertová, Brigita
Problémy, ktoré má nevidiaci človek pri orientácii na stole, sú tak isté ako aj pri orientácií v počítači. Odlišnosťou je fakt, že objekty na stole sú priestorové a je možné ich nahmatať, a objekty v počítači sú virtuálne a môže o nich vedieť hlavne vďaka hlasovej informácií, ktorú vydáva príslušný program. Využívanie postupov používaných pri vyučovaní priestorovej orientácie (mikroorientácie) pri vyučovaní informačných technológií.