Vybrané aspekty samozamestnávania v podmienkach Slovenskej republiky - Velichová, Ľudmila
Samozamestnanie v SR. Pozitívne a negatívne motívy samozamestnania. Bariéry samozamestnávania. Výzva k výchove k podnikaniu, ktorá musí byť súčasťou obsahu podnikateľského vzdelávania na školách už od základných škôl. Podnikanie si vyžaduje spoločenskú úctu a uznanie.