Centrá podnikových služieb na Slovensku a ich súčasné výzvy - Skorková, Zuzana, 1979-
Centrá podnikových služieb sa na Slovensku rozmáhajú už posledných 15 rokov. Poskytujú prácu 30-tisíc zamestnancom a majú stále potenciál rastu. Slovensko je pre investorov atraktívnou destináciou kvôli polohe, mene, stabilnej ekonomickej a politickej situácii. Na našom trhu však existuje viacero obmedzení, ktoré centrám podnikových služieb komplikujú fungovanie a do značnej miery limitujú ich ďalší rozvoj. Analýza trhu centier podnikových služieb na Slovensku a jeho súčasné výzvy, ktoré sa snaží riešiť aj vláda prostredníctvom Koncepcie podpory centier podnikových služieb na Slovensku.