Psychológia zdravia a kvality života učiteľa a žiaka - Soroková, Tatiana
Otázky kvality života v psychológii zdravia orientované na učiteľa a žiaka. Kvalitatívne a kvantitatívne charakteristiky záťaže. Definícia pojmu "frustrácia" a spôsob obranných mechanizmov. Vysvetlenie daných pojmov. Podmienky psychologickej odolnosti. Osobnostný test.