Aplikácia konkrétnych nástrojov online marketingu vo výrobných družstvách v SR - Bartoš, Adam
Analýza miery aplikácie konkrétnych marketingových nástrojov v členských výrobných družstvách Coop Produkt Slovensko. Internetový marketing vo výrobných družstvách.