To some novel business models in social enterprise - Kita, Jaroslav
Snahou príspevku je popísať podnikateľský model sociálneho podniku, ktorý môže slúžiť ako vhodný príklad pre inováciu podnikateľského modelu vedúcu k novým podnikateľským modelom propagujúcim tvorbu viacnásobnej hodnoty pre zákazníka.