Štátna podpora inovačnej aktivity malých a stredných podnikov SR - Plchová, Jana
Inovačná aktivita MSP ako faktor rastu konkurencischopnost SR. Účinnosť vybraných finančných nástrojov podpory inovačnej aktivity MSP zo strany štátu.