Využitie princípov vzájomného zápočtu záväzkov vo využívaní energie z obnoviteľných zdrojov - Gežík, Pavel, 1983-
Získavanie elektrickej energie z obnoviteľných zdrojov prostredníctvom vybraného dodávateľa. Energia z fotovoltaických panelov. Spôsoby realizácie platieb za energiu. Započítavanie v rámci skupiny s využitím subjektu s veľkou spotrebou. Využitie modelu vzájomného zápočtu v skupine s viacerými druhmi spotrebiteľov.