Optimization of vehicle routing depending on vehicle load - Čičková, Zuzana, 1978-
Optimalizácia kapacitného vozidla závisiaca od zaťaženia vozidla. Autori vytvorili model, ktorý je schopný brať v úvahu nielen prepravnú vzdialenosť, ale aj váhu prepravovaných tovarov.