Potenciálne koalície po parlamentných voľbách v rokoch 2012 a 2016 v Slovenskej republike - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Z hľadiska existencie politickej koalície nastali v SR po parlamentných voľbách v r. 2012 a v r. 2016 dve diametrálne odlišné situácie. Koalície po parlamentných voľbách v r. 2012. Koalície po parlamentných voľbách v r. 2016. Vyčíslenie sily politických strán na základe Sharpleyho-Shubikovho ukazovateľa a Banzhafovho ukazovateľa.