Odhad ceny bytov využitím ekonometrického modelu - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Odhad jednorovnicového ekonometrického modelu priemernej ceny bytu. Model s jednou kvantitatívnou vysvetľujúcou premennou. Model s kvalitatívnou vysvetľujúcou premennou.