Ochranná známka a možnosti jej ohodnotenia - Jakubec, Miroslav
Stanovenie hodnoty ochrannej známky. Problémy, ktoré zásadne ovplyvňujú hodnotu ochrannej známky: licenčný poplatok, životnosť ochrannej známky, miera kapitalázie a pod. Možnosti ohodnotenia ochrannej známky a špecifiká ohodnotenia tohto typu majetku. Výpočet všeobecnej hodnoty ochrannej známky.