Neodvedenie dane a poistného v znaleckých posudkoch - Rybárová, Daniela, 1967-
Porovnanie ekonomického a právneho pohľadu na vybraný problém s nadväznosťou na ekonomické riešenie pre účely ekonomického znaleckého dokazovania. Problematika neodvedenia dane a poistného. Problematika zvhýhodňovania veriteľa.