Odkladanie a rekuperácia rodinných a reprodukčných zámerov v regionálnom kontexte na Slovensku - Šprocha, Branislav
Odkladanie sobášnosti a plodnosti je jedným z hlavných vývojových trendov v rodinnom a reprodukčnom správaní na Slovensku s významnými dopadmi na  časovanie a intenzitu sobášnosti a plodnosti. Analýza procesu odkladania a rekuperácie manželských a reprodukčných štartov žien na Slovensku v regionálnej perspektíve.