Centrá a zázemia funkčných mestských regiónov na Slovensku optikou kohortnej plodnosti - Ďurček, Pavol
Analýza úrovne konečnej plodnosti v centrách a zázemiach prirodzených spádových regiónov Slovenska. Dynamika poklesu realizovanej plodnosti. Analýza zmeny z hľadiska štruktúry žien podľa počtu narodených detí (parity), a to predovšetkým z pohľadu príklonu k dominantnému dvojdetnému modelu rodiny.