Čo znamená brexit pre študentov - Mihočková, Eva
Spojené kráľovstvo je svetový líder v univerzitnom vzdelaní. Odchodom monarchie z EÚ sa obmedzí prílev zahraničných študentov. Odporúča sa preto čo najskôr podať prihlášku za súčasných priaznivých podmienok. Dobrou alternatívou pre študentov sa stávajú kanadské univerzity.