Zamestnanecké inovácie a ich odmeňovanie - medzinárodné trendy - Kardoš, Peter
Analýza medzinárodných trendov odmeňovania duševného vlastníctva. Systémy odmeňovania a právo duševného vlastníctva v Nemecku ako vzor pre ostatné európske krajiny. Vlastníctvo zamestnávateľa týkajúce sa zamestnaneckých vynálezov.