Analýza faktorov ovplyvňujúcich dopyt po nehnuteľnostiach na Slovensku - Kintler, Jakub, 1979-
Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú dopyt po nehnuteľnostiach na Slovensku. Overenie platnosti základných ekonomických predpokladov o zákone klesajúceho dopytu a racionalizácie správania spotrebiteľov.