Vplyv zmien využívania krajiny na eróziu půdy v katatrálnych územiach Ľubá a Belá (Hronská pahorkatina) - Petlušová, Viera
Analýza vplyvu zmien využívania krajiny na rozsah erózie pôdy vo vybraných lokalitách Hronskej pahorkatiny a na základe rozsahu identifikovaných eróznych plôch na poľnohospodárskej pôde, vyhodnotenia intenzifikácie a extenzifikácie využitia územia.