III. pilier sociálneho poistenia - postavenie a úlohy podnikateľa - Hrtánek, Ladislav
Právny štandard doplnkového dôchodkového sporenia - zákon č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení. Podstatné pojmy systému doplnkového dôchodkového sporenia. Právne povinnosti podnikateľa/zamestnávateľa v rámci doplnkového dôchodkového sporenia. Právna povinnosť zamestnávateľa uzatvoriť zamestnávateľskú zmluvu.