O čo naozaj ide Georgeovi Sorosovi - Lehuta, Michal
Finančník a filantrop George Soros je objektom rôznych negatívnych konšpiračných teorií. Ľudia, ktorí tieto názory šíria, vedia o ňom holé minimum. Keby sa myšlienkami G. Sorosa zaoberali bližšie, vo veľa ohľadoch by s ním súhlasili. Myšlienka otvorenej spoločnosti a snaha o verejnú mienku.