Sezónne zamestnávanie cudzincov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Platná legislatíva - zákon o službách zamestnanosti (zákon č. 5/2004 Z. z. v znení neskorších predpisov). Špecifiká zamestnávania cudzincov. Zákonné podmienky sezónneho zamestnávania cudzincov. Pracovná zmluva alebo prísľub zamestnávateľa v súlade so zákonom. Žiadosť o udelenie prechodného pobytu.