Urbánna chudoba na Slovensku - Gerbery, Daniel
Analýza mestskej chudoby, vybrané indikátory, ich silné a slabé stránky. Základná interpretácia hodnôt indikátorov a ich kontext. Prezentácia výsledkov klastrovej analýzy, prostredníctvom ktorej sú klasifikované mestá do kategórií s odlišnou mierou rizikovosti chudoby.