Poľnohospodárstvo Slovenska v rokoch 2002 – 2014 a jeho regionálne diferenciácie - Némethová, Jana
Vývojové tendencie a úroveň poľnohospodárstva Slovenska po jeho vstupe do EÚ v roku 2004. Úroveň jednotiek NUTS III (krajov Slovenska), regionálne diferenciácie na základe určenia produkčnej výkonnosti krajov Slovenska v období rokov 2002 – 2014.