Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Mrukviová Tomiová, Sandra
Vymedzenie pojmov nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie. Zákaz nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Kontrola nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania. Postihy za nelegálne zamestnávanie.