Bond Yields and Stock Returns Comparison Using Wavelet Semblance Analysis - Verner, Robert, 1986-
Analýza vzájomného porovnania cien akcií a výnosov vládnych dlhopisov dvoch hlavných svetových ekonomík s využitím kontinuálnej vlnovej transformácie v rozsahu a čase.