Analýza vplyvu hospodárskej krízy na sekciu veľkoobchodu a maloobchodu na Slovensku - Megyesiová, Silvia, 1969-
Definovanie krízy a historický prehľad kríz. Klasifikácia a štruktúra SK NACE Rev. 2. Veľkoobchod a maloobchod. Analýza vplyvu krízy na vybranú sekciu hospodárstva. Vplyv krízy na HDP, zamestnanosť, mzdy, ekonomické subjekty a tržby (2008-2016).