Legal analysis of Greek crisis of 2015 and beyond - Pulda, Jan
Gréckom, ktoré sa pred dvoma rokmi blížilo k zlyhaniu, sa museli zaoberať európske a medzinárodné inštitúcie. Riešili jeho problémy niektorými právnymi opatreniami. Poznatky o postupe riešenia ECB v súvislosti s gréckou krízou, ktorá môže byť v súčasnosti viac ako vhodný predmet pre ďalšie diskusie na túto tému, najmä pokiaľ ide o budúcnosť EMU.