Dopady fluktuácie na podnik a jednotlivca - Kováčiková, Kristína
Základné informácie pre manažérov stretávajúcich sa s fluktuáciou zamestnancov. Výpočet miery fluktuácie. Príčiny a dôsledky fluktuácie.