Používanie inovatívnych priemyselných aplikácií formou licencie a podnikateľského nájmu - Kovalev, Andrej
Analýza špecifických podmienok používania patentovaných inovatívnych priemyselných aplikácií vo forme licenčnej zmluvy a podnikateľského prenájmu.