Úspěchy a problémy Abenomiky - Stuchlíková, Zuzana
Vymedzenie hlavných smerov reforiem pod vedením premiéra Abeho a zhodnotenie ich doterajších a možné strednodobé dopady na japonskú ekonomiku, s dôrazom na reformy strukturálné.