Transferové oceňovanie - vplyv transakcií závislých subjektov na základe dane - Kufelová, Iveta, 1970-
Transferové oceňovanie – povinnosti závislých subjektov. Význam funkčnej analýzy pri kontrolovaných obchodoch. Metódy transferového oceňovania.